Det israelske flag

Download af videoer og Live-Streaming

Links med mulighed for at downloade videoer og live-streaming.

Live-Streaming af konferencen om antisemitisme Konference om antisemitisme på Christiansborg mandag den 14. september 2020

Fælleskomitéen for Israel (FKI) afholdte en konference om antisemitisme på Christiansborg mandag den 14. september 2020. Konferencen blev en meget stor succes og den blev hurtigt udsolgt. Pga. de nye Corona restriktioner var der kun plads til et begrænset antal deltagere på selve Christiansborg.

Fælleskomiteen for Israel sørgede for Live-Streaming af hele konferencen således at alle interesserede har en mulighed for at "være med". Man kan live-stream via Fælleskomiteens YouTube kanal eller læse mere om konferencen og programmet via Fælleskomiteens hjemmeside eller Facebook-side.

TV2 Østjylland programmet "Helt ærligt" var på besøg.

Vi fik talt om antisemitisme, demokrati og sammenhængskraft.

Henrik Chievitz er ikke bleg for at stille sig frem og forsvare jøders rettigheder. Men alting kommer med en pris. Og siden Krystalnatten sidste år (november 2019) har Henrik Chievitz' liv været præget af mindre tryghed, mere frygt og agtpågivenhed - men også en endnu større trang til at kæmpe imod antisemitiske kræfter.

Se programmet 'Helt Ærligt' (TV- og nyhedsarkiv, fredag 27. november 2020).

Your guide to every single Israeli TV show and movie you can stream right now

Savner du et overblik over israelske film og TV-shows, som du kan streame hjemme fra din sofa? Her er den ultimative underholdningsguide, vi har ledt efter! Tjek den ud og se, hvad der ligger af guldkorn på Netflix mv. af israelske kvalitetsfilm og TV-produktioner!

Læs mere: The Jewish Forward.

Foredrag Israel

Henrik Chievitz (formand for DIF) holdt et foredrag for danskere bosiddende i Israel over Zoom - foredraget blev optaget og kan ses på YouTube.

Han fortæller om Fælleskomitéen for Israel, dets baggrund og aktiviteter samt om antisemitisme i Danmark, herunder mediernes rolle, hvorfra kommer antisemitismen og hvad fremmer den. Lidt om Israel og jøderne. Han fortæller desuden kort om sin egen baggrund og slægt.

Link til YouTube: Foredrag Israel.

Nordjyske Venner af Israel 2020 (YouTube kanal)

Nordjyske Venner af Israel (NVAI) viser videoer, foredrag og andet med relation til Israel.

Der er mange korte videoer om mange forskellige emner - religiøse fester, politiske, teknologi, forhold til andre lande og palæstinenserne, hebraisk, Israels historie, musik, jødiske bønner, naturfilm mfl.

En af de mere humoristiske er denne musikvideo: "Sukkot = Løvhyttefesten: "Shakin' the Lulav" på melodien "Twist and Shout". Eller hør israelske politibetjente synge deres version af Vimmersvej (Bamse).

Link til YouTube: YouTube kanal.
Til forsiden (index.htm)

Til toppen


© 2000-2022 CFR. Alle rettigheder forbeholdes. HTML-værktøj: Stone's WebWriter. DIF: Forsiden. Opdateret d. 5.2.2022