Det israelske flag

Skandinaviske links

Links til udvalgte skandinaviske foreninger og organisationer, der informerer om Israel, Mellemøsten, jødedommen og jødisk kultur samt indeholder mange informationer og relevante links.

Forslag til nye links modtages gerne af webmaster.

Norge

Med Israel for fred (MIFF)
Den norske medlemsorganisation Med Israel for fred (MIFF) samler de norske Israel-venner uafhængig af tro og politisk overbevisning. MIFF har mange lokalforeninger i hele Norge. Gennem saglig og alsidig information om Israel, det jødiske folk og Mellemøsten ønsker MIFF at skabe en dybere og større sympati for Israel og det jødiske folk. Hjemmesiden indeholder mange artikler og nyheder.
www.miff.no
www.facebook.com/medisraelforfred

Hjelp Jødene Hjem (HJH) - Hjem til Israel
Formålet med aktionskomitéen Hjelp Jødene Hjem (HJH) er at kanalisere støtte til jøder fra det tidligere Sovjetunionen og andre udsatte områder, hjælpe dem med at rejse til Israel, lette overgangen til et nyt liv og bistå i tilpasning til et nyt hjemland. HJH har også til opgave at informere om antisemitismen og dens følger. HJH begyndte i 1990 som et samarbejde mellem kristne og jødiske organisationer.
www.hjhome.org
www.facebook.com/hjelpjoedenehjem

Karmel-Instituttet
Karmel-Instituttet er en norsk kristen organisation, der udgiver Karmel Israel-Nytt. Avisen indeholder nyheder og artikler om og fra Israel og de palæstinensiske selvstyreområder. Den udkommer hver anden uge (på papir) og den elektroniske udgave på internettet (Karmel.net).
www.karmel.net

Sverige

Vänskapsförbundet Sverige-Israel - Sweden-Israel Friendship Association
Vänskapsförbundet Sverige-Israel (tidl. Samfundet Sverige-Israel) er en landsdækkende organisation bestående af en række lokalforeninger, der har som formål at øge kendskabet til Israel og at styrke de svensk-israelske forbindelser. Organisationen er uafhængig af religiøse og politiske interesser. Hjemmesiden indeholder nyheder, informationer og links.
www.sverigeisrael.se
www.jfm.se/...
www.facebook.com/SwedenIsraelFriendshipConnection...
sv.wikipedia.org...

Færøerne

Hin Føroyska Ísraelsmissiónin - The Faroese Israelmission - The Faroese Church Minestry to Israel
Ísraelsmissiónin er en færøsk kristen organisation, der bl.a. vil fremme forholdet og gensidig forståelse mellem kristne og jøder og bekæmpe antisemitisme. Hjemmesiden indeholder nyheder, informationer og links (Slóðir). Engelsk resumé.
www.israel.fo

Vinafelagið Føroyar - Ísrael - The Friendship Association Faroes - Israel - Israels Venner på Færøerne
Den færøske-israelske venskabsforening arrangerer foredrag, sangaftner, grupperejser til Israel og andre aktiviteter. Hjemmesiden indeholder nyheder, informationer og links (Slóðir).
www.shalom.fo

Island

Zion Vinir Ísraels - ZION friends of Israel
ZION friends of Israel er en kristen organisation på Island.
www.facebook.com/groups...

Finland

Helsingin juutalainen seurakunta - The Jewish Community of Helsinki, Finland
Blandt de mindste jødiske samfund i Norden. Hjemmesidens formål er at servicere jøder i Finland og det jødiske samfund i Helsinki samt at informere om de finske jøder og jødedommen. Engelsk og svensk resumé.
www.jchelsinki.fi
www.facebook.com/jchelsinki.fi

Shalom Israel!
Stor finsk hjemmeside med nyheder, informationer og mange jødiske og israelske links.
www.shalom.fi
Til forsiden (index.htm)

Til toppen Danske links Israelske links


© 2000-2021 DIF. Alle rettigheder forbeholdes. HTML-værktøj: Stone's WebWriter. DIF: Forsiden. Opdateret d. 5.12.2021