Dansk-Israelsk Forening (DIF) - til forsiden (index.htm) Dansk-Israelsk Forening (DIF) - til forsiden (index.htm) For Israels ret til at bestå - For Israel's right to exist

Dansk-Israelsk Forening (DIF)

Dansk-Israelsk Forening (DIF) i Aarhus er en mellemfolkelig venskabsforening,
der har til formål at udbrede kendskabet til Israel og jødisk kultur,
at støtte de kulturelle og menneskelige forbindelser samt
at modvirke antisemitisme og anti-israelske strømninger i det danske samfund.

Foreningen arrangerer møder og foredrag, udstillinger, vinsmagning,
koncerter med jødisk musik og viser film om Israel.

DIF's foredragsrække 2021-2022

Det næste foredrag er med Gilbert Oliel, der fortæller om sammenhængen mellem det bibelske hebraiske sprog og moderne videnskab.

DIF's foredragsrække, Israel i farver, smag og tanker, med ni spændende og interessante foredrag i denne foredragssæson kan ses på hjemmesiden.

Læs mere om foredragsrækken

Bilparken i Israel

Denne artikel ser nærmere på hvor mange biler der er i Israel, hvilke bilmærker der er de mest populære og udbredte, de mest solgte bilmodeller, hvilket brændstof bruger bilerne, hvor er de produceret og andre bilrelaterede oplysninger.

Læs mere

Var Jesus palæstinenser?

Påstanden om at Jesus var palæstinenser er ikke ny, men den gentages med særlig styrke hvert år ved denne tid. Og der er desværre en del der efterhånden er hoppet på den - også i Danmark.

Læs artiklen

Hvis Hamas lægger våbene bliver der fred.
Hvis Israel lægger våbene bliver der blodbad.
Forum for Dialog om Israel

Billeder fra Israel
Shalom!
Venskab Danmark - Israel

Medlemskab af Dansk-Israelsk Forening (DIF)?

Læs mere om medlemskab af DIF

Innovation og start-ups i Israel

Israel er blevet centrum for verdens opmærksomhed, når det kommer til innovation og start-ups. Hvorfor er Israel det land i verden, der har det højeste antal start-ups per indbygger? Hvorfor er Israel verdens førende startup-nation? Hvad kan vi lære af udviklingen i Israel?

Innovation og start-ups

Derfor er konflikten mellem Israel og Hamas ikke et spørgsmål om "en ligeværdig konflikt"

Politikere, der tager terroristernes parti, befinder sig på en farlig glidebane, som måske forhindrer en demokratisk stat som Israel i at forsvare sine borgere i fremtiden. Israel må ikke forhindres i at kunne forsvare sig selv, og de politikere, der vil afskære landets muligheder for at gøre det, er en støtte til Hamas.

Læs artiklen

Søg på hjemmesiden

Hvis man er interesseret i en bestemt artikel eller emne på DIF's hjemmeside kan søgefunktionen i den blå kolonne til venstre anvendes (Søg Q).

Peace will come when the Arabs will love their children more than they hate us.
Golda Meir

© 2000-2022 CFR. Alle rettigheder forbeholdes. HTML-værktøj: Stone's WebWriter. Validated for HTML 4.01 and CSS. DIF: Forsiden. Opdateret d. 8.1.2022