Dansk-Israelsk Forening (DIF) - til forsiden (index.htm) Dansk-Israelsk Forening (DIF) - til forsiden (index.htm) For Israels ret til at bestå - For Israel's right to exist

Dansk-Israelsk Forening (DIF)

Dansk-Israelsk Forening (DIF) i Aarhus er en mellemfolkelig venskabsforening,
der har til formål at udbrede kendskabet til Israel og jødisk kultur,
at støtte de kulturelle og menneskelige forbindelser samt
at modvirke antisemitisme og anti-israelske strømninger i det danske samfund.

Foreningen arrangerer møder og foredrag, udstillinger, vinsmagning,
koncerter med jødisk musik og viser film om Israel.

Bred koalitionsregering i Israel

Ny bred koalitionsregering godkendt af Knesset i Israel med et spinkelt flertal. Israel har igen en regering efter mere end to års politisk kaos (regering nr. 36).

Samlingsregeringen med Naftali Bennet fra Yamina som premierminister og Yair Lapid fra Yesh Atid som udenrigsminister består af følgende partier: Yesh Atid, Blue and White (Israel Resilience Party), Labor Party, Yisrael Beiteinu, New Hope, Meretz, Yamina og Ra'am.

Se oversigten over de mange politiske partier og lister i Israel, der deltog i valget 2021, valgresultatet og om den nye regering.

Valget til Knesset 2021

Derfor er konflikten mellem Israel og Hamas ikke et spørgsmål om "en ligeværdig konflikt"

Politikere, der tager terroristernes parti, befinder sig på en farlig glidebane, som måske forhindrer en demokratisk stat som Israel i at forsvare sine borgere i fremtiden. Israel må ikke forhindres i at kunne forsvare sig selv, og de politikere, der vil afskære landets muligheder for at gøre det, er en støtte til Hamas.

Læs artiklen

Hvis Hamas lægger våbene bliver der fred.
Hvis Israel lægger våbene bliver der blodbad.
Forum for Dialog om Israel

Billeder fra Israel
Shalom!
Venskab Danmark - Israel

Medlemskab af Dansk-Israelsk Forening (DIF)?

Læs mere om medlemskab af DIF

Innovation og start-ups i Israel

Israel er blevet centrum for verdens opmærksomhed, når det kommer til innovation og start-ups. Hvorfor er Israel det land i verden, der har det højeste antal start-ups per indbygger? Hvorfor er Israel verdens førende startup-nation? Hvad kan vi lære af udviklingen i Israel?

Innovation og start-ups

Israels ambassadør: - Politiken og venstrefløjen bidrager til stigende antisemitisme

Det er en meget farlig udvikling for jøders sikkerhed, især set i lyset af den stigende antisemitisme i de seneste år i Europa. Desværre har venstrefløjen i Danmark ikke distanceret sig fra denne udvikling, skriver ambassadør Benny Dagan.

Læs artiklen

Søg på hjemmesiden

Hvis man er interesseret i en bestemt artikel eller emne på DIF's hjemmeside kan søgefunktionen i den blå kolonne til venstre anvendes (Søg Q).

Peace will come when the Arabs will love their children more than they hate us.
Golda Meir

Mozilla Firefox - Den hurtigste browser Opera Web browser - Browse the way you want Stone's WebWriter 4 - en prisbelønnet dansk no-nonsense HTML-editor Hjemmesiden opfylder standard HTML 4.01 - Valid HTML 4.01! Hjemmesiden opfylder standard CSS - Valid CSS!

Best viewed in the Mozilla Firefox or Opera web browser. Validated for HTML 4.01 and CSS.